ΔΙΔΥΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
H γυναίκα Δίδυμος είναι εξαιρετικά έξυπνη και αγαπάει το φλερτ και κάνει τα πάντα για να μην το δείξει. Φροντίζει να εντυπωσιάσει και να παίξει με όποιον της είναι απλά συμπαθητικός. Επειδή λατρεύει την επικοινωνία γενικώς είναι φιλική με όλους. Σίγουρα δεν είναι ντροπαλή. Απεναντίας είναι αυθόρμητη και άμεση. Μοιάζει με μικρό κορίτσι και η Αστρολογία την αποκαλεί ως τη «νέα» του ζωδιακού κύκλου. Δεν περνά απαρατήρητος ο ενθουσιασμός της.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
Το χαρακτηριστικό του άνδρα Καρκίνου είναι το κυνήγι και για αυτό έχει σπουδάσει πως να φλερτάρει. Είναι ευαίσθητος και αποφεύγει να πληγωθεί. Γι αυτό και φλερτάρει εκεί που έχει πάρει αρκετό πράσινο φως εκ μέρους του γυναικείου φύλου που τον ελκύει. Φλερτάρει σε παρέα και το κάνει εκ του ασφαλούς. Θα επιδιώξει να βρεθεί με το θήραμα σε κοινή παρέα διότι εκεί μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Πρέπει να νοιώθει οικεία για να ανοιχτεί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Η γυναίκα Καρκίνος είναι η μαμά του ζωδιακού κύκλου. Είναι ρομαντική και έχει στο μυαλό της ένα συγκεκριμένο μοντέλο άντρα. Της αρέσει να την φλερτάρουν. Η ίδια δεν φλερτάρει εύκολα. Πιο πιθανό είναι να εντοπίσει κάποιον που της αρέσει και να εκφράσει διακριτικά το θαυμασμό της. Δεν σνομπάρει τα προξενιά και τον παραδοσιακό τρόπο γνωριμίας. Απεναντίας δεν αποδοκιμάζει τις γνωριμίες μέσω facebook. Διόλου απίθανο να βγει ραντεβού με το φίλο της φίλης της.
ΛΕΩΝ ΑΝΔΡΑΣ
Ανήκει στη κατηγορία των κυνηγών. Δεν έχει ενδοιασμούς να εκδηλώσει το θαυμασμό του για το γυναικείο φύλο. Δεν τον σταματάει τίποτε και κανένα. Γνωρίζει τους τρόπους να κολακεύει και να ρίχνει μία γυναίκα. Εμπνέει ασφάλεια και θαυμασμό. Επαίρεται για τις κατακτήσεις του και το διατυμπανίζει στη παρέα του. Το φλερτ θεωρείται ένα παιγνίδι απαραίτητο για τη ζωή. Εύκολα εντοπίζει το θήραμα και επιδιώκει να το κατασπαράξει και να το βάλει στο πιάτο του.
ΛΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
Η δυναμική Λιονταρίνα θέλει να την θαυμάζουν και να την φλερτάρουν. Επιδιώκει το θαυμασμό και την εκτίμηση των άλλων. Τα εύκολα την ξενερώνουν. Αποζητά κάτι που να θαυμάζει και μόνον έτσι δείχνει ενδιαφέρον. Προτιμά κάποιον που την ανεβάζει. Φυσικά δεν ενδιαφέρεται για κάτι ευκαιριακό. Είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού και της αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Η σχέση είναι αναγκαία στη ζωή της και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ένα σύντροφο που της δίνει ζωντάνια και του ανταποδίδει την αγάπη της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
Ο άντρας Παρθένος κρύβει ένα μυστήριο που γοητεύει τις γυναίκες. Δεν είναι απλό να καταλάβεις πότε σε θέλει και πότε του είσαι αδιάφορος. Παίζει με το μυαλό της κάθε γυναίκας που τον εξιτάρει εγκεφαλικά. Για να τον γοητεύσει κάποια θα παρατηρήσει τα ρούχα, τα αξεσουάρ και θα την δει από τα νύχια έως τα παπούτσια στα οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία. Τα θεωρεί ένα δείγμα στυλ και κλάσης που για αυτόν είναι απαραίτητη προυπόθεση για να γυρίσει να κοιτάξει μία γυναίκα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Η προσγειωμένη και πολύ σικάτη Παρθένος ζητάει το ωραίο και το κομψό και γενικώς ξέρει τι θέλει από τη ζωή και από έναν άντρα. Οταν της αρέσει κάποιος δεν το δείχνει και προσποιείται ήρεμη ενώ δεν είναι καθόλου. Ο άντρας πρέπει να διαθέτει μυαλό και προσωπικό στυλ. Δεν εντυπωσιάζεται εύκολα ούτε ενθουσιάζεται. Είναι η γυναίκα που συχνά μένει ανύπαντρη διότι δεν συμβιβάζεται με κανένα.
ΖΥΓΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
Ο άντρας Ζυγός φλερτάρει πολύ και παντού. Στο κλαμπ, στη καφετέρια, στη δουλειά, ακόμη και στο δρόμο. Του αρέσει η συζήτηση για να ακούει τη φωνή του και με αυτό τον τρόπο να καθηλώνει το συνομιλητή επί ώρες. Μιλάει πολύ και προσπαθεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα με κομψούς και καλούς τρόπους. Αγαπάει τη μουσική και είναι γνώστης αυτής. Συχνά αποτελεί αντικείμενο των συζητήσεών του για να μαγέψει.
ΖΥΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Επειδή στη γυναίκα Ζυγό αρέσει πολύ να την φλερτάρουν φλερτάρει και η ίδια για να προκαλέσει το θαυμασμό και το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού. Εχει την ικανότητα να κάνει κάποιον που τη πλησιάζει άνετα μαζί της. Είναι ένα πραγματικό θηλυκό με ανοιχτό μυαλό και πολύ διαθέσιμη στο φλερτ. Ζει για την επιβεβαίωση και την επιδιώκει παντού. Προσπαθεί να είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος και το παίζει γατούλα με αρκετή δόση τσαχπινιάς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
Φλερτάρει διακριτικά και επίμονα. Δίνει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται για το θήραμα και κάνει έξυπνες κινήσεις για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της γυναίκας που του αρέσει. Εχει στυλ και διαθέτει αυτοπεποίθηση. Είναι σταθερός στις απόψεις του και κινείται με κομψότητα. Του αρέσει να πρωτοτυπεί. Γνωρίζει πότε να είναι τρυφερός και πότε δυναμικός. Εμπνέει ασφάλεια και θα την νοιώσεις από την πρώτη στιγμή. Η ευγένεια του θα σε συναρπάσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Η γυναίκα Σκορπιός, γνωστή για το σεξαπίλ και το πάθος της, εκπέμπει με τα μάτια τη φλόγα της και δεν διστάζει να δείξει τι ζητάει και από ποιον. Εχει τον αέρα της ντίβας και το βλέπουν όλοι. Ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Είναι πολύ δυναμική και της αρέσει το αντίθετο φύλο. Σαγηνευτική και όμορφη περιμένει πάντα την κίνηση από πολλά μέτωπα. Εκφραση και μοντερνισμός είναι στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΝΔΡΑΣ
Για τον άντρα Τοξότη το φλερτ είναι τρόπος ζωής. Του βγαίνει φυσικά και δεν το ελέγχει. Του αρέσει να παίζει και επιβεβαιώνεται. Δεν σταματάει εάν δει κάτι που του αρέσει. Θέλει απλά να περνάει καλά εκείνη τη στιγμή. Φέρεται ως Βαλεντίνος και του είναι αδύνατο να μην κάνει καμάκι. Μπορεί να μην το συνεχίσει για όλη τη βραδιά. Εχει ένα παραμύθι που το έχει γράψει για να δημιουργήσει ερωτική ατμόσφαιρα.
ΤΟΞΟΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Η γυναίκα Τοξότης φλερτάρει για πλάκα. Αρκεί να της αρέσει έστω και λίγο κάποιος και τον βρίσκει ενδιαφέρον για να πέσει με τα μούτρα στο θήραμά της. Της αρέσει να περνάει καλά και δεν κολλάει σε ταμπού και καθωσπρεπισμούς. Είναι φλογερή και ανεξάρτητη. Αποπνέει ένα μυστήριο δυναμισμό. Δεν περνάει απαρατήρητη. Με ευχάριστη εμφάνιση και ανέμελο look σε πείθει ότι έχεις βρει αυτό που έψαχνες εδώ και καιρό.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΝΔΡΑΣ
Ο άντρας Αιγόκερως είναι ντροπαλός και κλειστός. Συνήθως είναι φειδωλός στα λόγια. Του αρέσει να φλερτάρει επιλεκτικά. Πλησιάζει μόνο το άτομο που του αρέσει πολύ και θεωρεί αξιόλογο κατά την άποψή του. Δεν κάνει επιπολαιότητες και θέλει κάτι σοβαρό. Δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες και ωραία ατμόσφαιρα για να φλερτάρει και να «ρίξει» το θήραμά του όπως ένα δείπνο η ένα ποτό σε πανοραμικό μέρος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Η γυναίκα Αιγόκερως είναι σοβαρή και δεν παίρνει ποτέ τη πρωτοβουλία να φλερτάρει έναν άντρα έστω και εάν της αρέσει πάρα πολύ. Φυσικά και αυτή θέλει να αρέσει και να επιβεβαιώνεται. Γι αυτό δεν αποθαρρύνει τους θαυμαστές της. Αποζητά μία σχέση και γενικώς είναι απαιτητική και ξέρει τι ακριβώς θέλει: έναν άντρα να τον θαυμάζει και να είναι ψηλά στη κοινωνική σκάλα. Εάν δεν της έχει δώσει το πράσινο φως ένας άντρας δεν πρέπει να προχωρήσει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
Στον άντρα Υδροχόο αρέσει πολύ το φλερτ και το εξασκεί ασύστολα. Μιλάει πολύ καθότι εξαιρετικά επικοινωνιακός. Δεν εξαντλεί τα θέματα συζητήσεως διότι είναι αρκετά ενημερωμένος με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη κοινωνία. Δεν έχει τρόπους και μπαίνει στο ψητό άμεσα και χωρίς ενδοιασμούς. Φλερτάρει ταυτόχρονα με δύο γυναίκες στην ίδια παρέα και κάνει προκλητικές προτάσεις που μπορεί να αγγίξουν τη χυδαιότητα. Δεν δίνει ποτέ τη καρδιά του και δεν αφήνεται ολοκληρωτικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Όπως ο άντρας Υδροχόος έτσι και η γυναίκα του ίδιου ζωδίου επειδή κυβερνήτης τους είναι ο Ουρανός είναι ανεξάρτητη και δεν δίνεται ποτέ ολοκληρωτικά σε κάποιον. Είναι εγκεφαλική και θέλει να κάνει πολλές γνωριμίες καθότι ανήκει στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την φιλία. Δεν μιλάει με αγνώστους, αλλά θέλει να γνωρίσει τον άντρα της καρδιάς της σε φιλικό περιβάλλον. Προτιμά άντρες του αέρα για να μπορούν να συλλάβουν τον πρωτοποριακό της νου.
ΙΧΘΥΣ ΑΝΔΡΑΣ
Το πρόβλημα με τον άντρα Ιχθύ δεν είναι εάν φλερτάρει, αλλά ποιά να φλερτάρει πρώτα καθότι του αρέσει όλος ο γυναικείος πληθυσμός. Οταν αποφασίσει ποιά θα είναι η γυναίκα που θέλει θα φλερτάρει βάζοντας όλη τη ρομαντική του διάθεση. Το δείχνει σε όλους και δεν είναι διακριτικός. Είναι με τις ώρες του. Η του ύψους η του βάθους. Διαβάζει τις σκέψεις των άλλων και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό.
ΙΧΘΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Της αρέσει πάρα πολύ να την φλερτάρουν. Είναι ρομαντική και όταν της αρέσει κάποιος πηγαίνει συνέχεια στο μέρος που ελπίζει ότι θα τον συναντήσει. Δεν θέλει όμως να εκτεθεί. Προτιμάει άντρες που παίρνουν τη πρωτοβουλία και είναι δυναμικοί. Αυτό οφείλεται στην φιλική της διάθεση, στην ηρεμία και στην σοφία, στην αιώνια θηλυκότητά της και σε πολλά πράγματα που ίσως είναι δύσκολο να βρούμε το χώρο για να τα αριθμήσουμε. Είναι πολύ γλυκιά και διαθέσιμη και επαίρεται ότι ανήκει στο «αδύνατο» φύλο.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα